کار ساخت لابراتوارهای پوهنتون پکتیا در حال اتمام است.

pu_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۲/۲۸ - ۱۳:۱۴
uni

کار ساخت لابراتوارهای پوهنتون پکتیا در حال اتمام است. این ساختمان به هزینۀ 48 میلیون افغانی به کوشش های دولت افغانستان به کمک مالی سفارت هند در حال ساخت است که مشکلات نبود آزمایشگاه این پوهنتون را برطرف خواهد کرد. این ساختمان با در نظرداشت آزمایش های آزمایشگاهی بسیار مجهز طراحی گردیده است. اکنون تلاش ما این است که در زمینۀ غنی سازی تجهیزات آزمایشگاهی کار نماییم. این ساختمان برای دانشجویان پوهنځی های انجینری، طب، زراعت و تعلیم و تربیه جهت آموزش آزمایشگاهی و عملی سودمند خواهد بود.

ما تعهد سپرده بودیم که این پوهنتون را به یک پوهنتون استاندارد تبدیل نماییم، که انشأالله اکنون به کمک و همکاری دولت، وزارت، مردم و مقام ولایت پکتیا به این وعده خویش نزدیکتر می شویم و روزی یک پوهنتون قدرتمند و رقابتی خواهیم داشت که آموزش استاندارد را به دانشجویان ارائه دهد.

با احترام

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۴:۲۱
Background image

کارهای باقی‌ماندۀ ساختمان لیلیۀ شش طبقه‌یی پوهنتون پکتیا دوباره آغاز شد.

کار تکمیل بخش‌های باقی‌ماندۀ یک ساختمان شش‌طبقه‌یی لیلیه در پوهنتون پکتیا، با هزینۀ بیش از ۲۰ میلیون و ۴۰۰ هزار افغانی از بودجۀ انکشافی وزارت تحصیلات عالی، آغاز گردید.

در مراسم افتتاح. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۰:۴۷
Background image

کار ساخت دستگاه سوزاندن زباله‌های شفاخانه‌ای به ارزش صدها هزار افغانی در شفاخانه تدریسی مربوط به پوهنتون پکتیا آغاز شده است

به گفته داکتر رحمت‌الله منیب، رئیس شفاخانه تدریسی مربوط به پوهنتون پکتیا، این دستگاه سوزاندن زباله‌های شفاخانه‌ای به ارزش چهارصد هزار افغانی، با حمایت مالی مؤسسه پیومایی در شفاخانه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۱۱:۴۷
Background image

آزمون کانکور سال ۱۴۰۵ هـ.ش طی دو روز در پکتیا به پایان رسید. روز جمعه، پنجم ماه ذوالحجۀ الحرام سال ۱۴۴۷ هجری قمری، مطابق با اول جوزای سال ۱۴۰۵ هجری شمسی، آزمون دو روزۀ کانکور سال ۱۴۰۵ هـ ش در ولایت پکتیا به پایان رسید

آزمون کانکور سال ۱۴۰۵ هـ.ش طی دو روز در پکتیا به پایان رسید. روز جمعه، پنجم ماه ذوالحجۀ الحرام سال ۱۴۴۷ هجری قمری، مطابق با اول جوزای سال ۱۴۰۵ هجری شمسی، آزمون دو روزۀ کانکور سال ۱۴۰۵ ه. . .

BACK TO NEWS